top of page
Je aanmelden als sensikidsopvoedcoach doe je hier
Dit zijn de voorwaarden:

Natuurlijk heb je de opleiding met goed resultaat afgerond. Gefeliciteerd! 

 
  1. Je mailt een Verklaring omtrent gedrag. Leerkrachten en Jeugd en gezinswerkers zijn hiervan vrijgesteld. Ook zij die Adionalid worden of al lid zijn van een beroepsorganisatie zijn vrijgesteld.  

  2. Je gaat akkoord dat je de materialen alleen gebruikt wanneer je met ouders en kinderen werkt. Het is niet toegestaan om de Sensikids materialen online te delen in workshops,  online cursussen of als je professionals trainingen geeft. Dit is het alleenrecht van Sensikidsopleidingen. Neem contact op met ons als je twijfelt.

  3. Je gaat zorgvuldig om met de Sensikids materialen die je tot je beschikking kreeg tijdens de opleiding. Er rust copyright en beeldrecht op het materiaal. Uitgeverij De Liefde is eigenaar. 

  4. Je schaft een werkboek aan voor je client en maakt samen met hem of haar een werkmapje waarin alles wat wordt gemaqakt tijdens de bijeenkomsten wordt bewaard.Je schaft werkboeken aan voor de kinderen als je ze een cursus aanbiedt. 

  5. Je volgt de instructies die je kreeg aangereikt tijdens de opleiding tijdens het aanbieden van een Sensikidscursus, je gebruikt het intake formulier en evalueert na afloop met de ouders, of indien je met een puber samenwerkte met de puber. Bedenk: Alles wat je zegt en opschrijft heeft eeuwigheidswaarde, dus zorg ervoor dat je voorzichtig je woorden kiest tijdens de evaluatie. 

  6. Je plaatst een eigen klachtenregeling op je website.

  7. Je plaatst je eigen voorwaarden op je website. 

Sensikidsopleidingen is nimmer verantwoordelijk voor wat zich voordoet in jouw praktijk. 
Wel bieden we met liefde adviezen en ondersteuning als je deze nodig hebt. 

​Hieronder kun je jezelf opgeven.

Wil je niet vermeld worden op onze pagina, maar wel deelnemer zijn omdat je onze materialen zonder probleem wilt blijven gebruiken? Geef dit aan in het formulier.

De jaarlijkse kosten zijn € 35,- (excl. btw). 

Er geldt een wederzijdse opzegtermijn van 3 maanden voor 1 december van elk jaar.

Het eerste jaar van je inschrijving is kosteloos.

Met je aanmelding ga je akkoord met onze voorwaarden, die je volledig kunt lezen op de pagina kwaliteitsregister. 

Voel je welkom bij Platform Sensikids! 

 

Welkom bij Platform Sensikids, ons kwaliteitsregister en je collega Sensikidsopvoedcoaches! We houden graag contact met je en wensen je veel succes met je mooie werk.

bottom of page