top of page

Verdiepende training Onderwijscoaching voor Sensikids opvoedcoaches

Nadat je onze korte beroepsopleiding hebt gevolgd, is het mogelijk dat je scholen in je omgeving wilt bezoeken om coaching van hoogsensitieve kinderen in het basisonderwijs aan te bieden.

Misschien wil je een lezing geven aan ouders en leerkrachten of een studiemiddag verzorgen om het thema hoogsensitiviteit onder de aandacht te brengen.  

Hoe pak je dat aan?

Waarmee hou je rekening als je naar het basisonderwijs gaat om de Sensikidscursussen die hoogsensitieve kinderen kunnen volgen onder de aandacht te brengen, zodat ze een steuntje in de rug kunnen ervaren? 

Welke taal spreekt de leerkracht, wat zijn de ins en outs in het onderwijs? Waar hebben leerkrachten behoefte aan? Hoe stem je je af op hen?

Daar spreken we met elkaar over. Ons uitgangspunt is DOES. En we gaan de kennis daarover verdiepen, zodat je je zeker voelt als je jezelf onder de aandacht wilt brengen van ouders en scholen. 

Na afloop ontvang je een gepersonaliseerde brochure die je naar scholen in je omgeving kunt sturen. 

Een voorbeeld vind je op de pagina downloads

Je kiest een persoonlijk leerdoel uit om deze training voor jezelf betekenis te geven. Dit leerdoel wordt digitaal besproken of in een intervisie bijeenkomst indien dit gewenst is. Om je leerdoel vorm te geven heb je dus wat extra tijd en energie nodig. Maar uiteindelijk zul je merken dat je investering loont. 

 

De eerstvolgende training is op de vrijdagen 15 mei en vrijdag 12 juni 2020. In Utrecht.

De studiekosten zijn € 410,00 

Belangstelling?

Mail naar sensikids@hotmail.com. Je ontvangt dan een bevestiging en een brochure. 

Uiterste datum voor aanmelden: 20 april 2020.  

bottom of page