top of page

Kinderen van 7-11 jaar

Module 1 en 2

Werkwijze lesbrieven

Op deze pagina en de volgende pagina's vind je onze lesbrieven, met daarin diverse presentaties, documenten en video's ter ondersteuning van de module 'kinderen van 7-11 jaar' in de korte beroepsopleiding Sensikids opvoedcoaching.

  1. Onderaan deze pagina zie je een verzameling van de lesbrieven (de gekleurde tegels) staan: doelstellingen, DOES, temperament, Dabrowksi, Empathie, Prikkelverwerking, Sensikidsprotocollen, werkwijze Ik ben Oké! (de pagina waar je tevens de werkvormen kunt downloaden voor je oefensessies) en informatie over de opdrachten in deze opleiding. Later volgen de lesbriefpagina's over beelddenken en visuele ondersteuning, de informatie voor ouders en de werkwijze van de Sensikids cursus Ik doe het anders en dat is oké! voor kinderen van 9-11 jaar.

  2. Als je op een blok klikt kom je terecht op de lesbrief die je kiest. Alle lesbrieven zijn gemaakt ter ondersteuning bij het gebruiken van onze werkboeken die horen bij de Sensikids cursussen Ik ben Oké!, Ik doe het anders en dat is oké!, Power Pubers en Ik voel me Oké! 

  3.       Als je op .                     klikt kom je steeds weer op deze pagina. Uiteraard kun je ook in de lesbrief klikken op de vorige en de volgende lesbrief door op de pijtjes te klikken. 

  4. Als je op dit icoontje       klikt kun je een document openen om te lezen.

  5. Als je klikt op dit icoontje         kom je op een pagina op internet terecht met informatie

  6. Op de pagina opdrachten kun je informatie lezen omtrent de opdrachten die horen bij deze opleiding. Je doet tijdens de korte opleiding oefensessies met oefencliënten en schrijft daarover een verslag en je schrijft een korte paper over hoogsensitiviteit bij kinderen.

Vragen? Mail naar wijzeouders@hotmail.com. We streven er naar binnen drie dagen een antwoord te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doelstellingen

DOES

Temperament

DABROWSKI

Empathie

Prikkelverwerking

Sensikids protocollen

*

Opdrachten

Beelddenken

Werkwijze Ik doe het anders

Tips voor ouders

+ draaiboek oudercursus

Praktisch

Licentie

aanvraag

*

*

bottom of page